Stryvo kvalifisert for sveising etter Amerikansk standard AWS D1.1 og AWS D1.6

Med denne kvalifikasjonen kan vi sveise produkter i både svartstål og rustfritt etter Amerikansk sveise standard (AWS) Disse standardene brukes på et veldig bredt område som konstruksjoner, bygninger, broer, dragliner, oljeproduksjonsplattformer, gruvedrift og kraftindustri. På det amerikanske kontinent er disse kvalifikasjonene er veldig vanlige, men i Europa er vi nå blant veldig få som har denne kvalifikasjonen. Vanligvis er selskapene i Europa kvalifisert for ASME seksjon IX som er den amerikanske koden for trykkbeholdere som ikke er i henhold til AWS.
Monday 15 May 2023

Med denne kvalifikasjonen kan vi sveise produkter i både svartstål og rustfritt etter Amerikansk sveise standard (AWS)

Disse standardene brukes på et veldig bredt område som konstruksjoner, bygninger, broer, dragliner, oljeproduksjonsplattformer, gruvedrift og kraftindustri.

På det amerikanske kontinent er disse kvalifikasjonene er veldig vanlige, men i Europa er Stryvo nå blant veldig få som har denne kvalifikasjonen.

Vanligvis er selskapene i Europa kvalifisert for ASME seksjon IX som er den amerikanske koden for trykkbeholdere som ikke er i henhold til AWS.