Vil du lede innovative industriprosjekter i Bismo?

Prosjektleder

Stryvo er et lite stykke industrihistorie, som i dag er en veletablert og innovativ aktør innen mekanisk produksjon og mekaniske tjenester. Vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet til våre kunder, og er en pålitelig partner i markedet. Nøkkelen til vår suksess er alle de dyktige menneskene vi har med på laget. Vår visjon er å skape framtidens løsninger, og nå søker vi deg som vil være med på reisen vår. Er du en person med skaperlyst og pågangsmot vil du passe godt inn hos oss.

Om stillingen

Som prosjektleder i Stryvo vil du få et stort handlingsrom, der du vil jobbe med et kompetent team og samtidig få briljere på egenhånd. Det er korte beslutningsveier, og utviklingsmulighetene er mange. For å lykkes, bør du være ryddig og strukturert og god på å se det store bildet. Du vil ha ansvaret for prosjektet fra A til Å, der noen av oppgavene vil være å:

  • Forberede underlag og dokumentasjon
  • Overvåke fremdrift og kostnader
  • Kjøpe inn tjenester og materialer
  • Kvalitetssikre og følge opp mål

Siden du vil fungere som et kontaktpunkt, er det viktig at du er lett å kommunisere og samarbeide med. Du bør ha utdanning eller erfaring innen tekniske fag eller økonomi. Har du erfaring fra industribransjen er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyr

Stryvo tilbyr en dynamisk og inkluderende arbeidskultur der dine ideer og initiativ blir verdsatt. Vi investerer i våre ansatte og gir muligheter for faglig utvikling. Vi tilbyr gunstige lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til gode forsikringsavtaler. I dag er vi lokalisert i Stryn, Oslo og Bismo. For denne stillingen vil du jobbe fra Bismo.

Send CV og en kort søknad til post@stryvo.no.
Søknadsfrist: Snarest. Vi behandler søknader fortløpende.
Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Bjarte Olsen, Head of Sales & Projects, på telefon 480 83 330 eller e-post bjarte.olsen@stryvo.no.