• Dimensjonstesting med CMM - målemaskin på maskinerte deler
  • PMI-testing av materialkvalitet
  • Hardhetstesting etter ISO og AWS (Brinell)
  • Strekktesting <500tonn
  • NDT-testing av sveiser (UT/MT/PT/VT)
  • FAT-testing av ferdige produkter

Dimensjonskontroll og CRM

Våre erfarne teknikere bruker avansert måleutstyr og spesialisert programvare på målemaskiner for å verifisere dimensjoner, overflatekvalitet og toleransekrav. Ved å utføre nøyaktige tester sikrer vi at alle våre maskinerte deler oppfyller spesifikasjoner og krav.

PMI / Material verifikasjon

Hardhetstesting

NDT

Vårt team av sertifiserte NDT-teknikere utfører ulike metoder for ikke-destruktiv testing, inkludert ultralyd, magnetisk partikkel, penetrant og visuell testing, for å identifisere eventuelle feil eller defekter i sveisesammenføyningene. Dette sikrer at alle sveiser oppfyller kundens kvalitetsstandarder og krav.

  • Ultralydtesting

Vår avanserte ultralydteknologi gjør det mulig å oppdage interne feil, sveisesvakheter, sprekkdannelser og avvik i materialstrukturer. Vi bruker høykvalitetsutstyr og erfarne teknikere for å utføre grundige ultralydundersøkelser og gi deg pålitelige resultater.

  • Magnetisk partikkeltesting

Ved hjelp av magnetiske felt identifiserer vi overflatesprekker, sveise- og strukturfeil. Denne metoden er spesielt effektiv på ferromagnetiske materialer. Våre spesialister bruker avansert utstyr for å utføre nøyaktige magnetiske partikkeltester og sikre at dine komponenter og strukturer er feilfrie.

  • Penetranttesting

Med penetranttesting oppdager vi overflatefeil og sprekker ved å påføre et kontrastfarget penetreringsmiddel på overflaten av det testede materialet. Ved å bruke vår ekspertise og høykvalitets penetrasjonsmidler sikrer vi en grundig evaluering av komponentene dine.4. Visual Inspeksjon

Vi tilbyr også grundig visuell inspeksjon for å oppdage synlige feil og defekter i komponenter og strukturer. Våre erfarne inspektører bruker avanserte optiske instrumenter og kameraer for å sikre en detaljert vurdering av ditt utstyr.

Vårt team består av høyt kvalifiserte teknikere og inspektører som har omfattende erfaring innen NDT og testing. Ved å velge Stryvo kan du være trygg på at dine testingbehov blir møtt på en effektiv og profesjonell måte.

FAT

Factory Acceptance Testing er en viktig del av vår kvalitetskontrollprosess. Vi kan utføre omfattende tester på de ferdige produktene før de blir levert til kunden. Disse testene inkluderer funksjonstester, ytelsestester, strekktester og eventuelle spesifikke tester i henhold til kundens krav og spesifikasjoner. Ved å gjennomføre grundige FAT-tester sikrer vi at våre produkter fungerer som forventet og oppfyller alle nødvendige standarder og krav.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine spesifikke behov.