Montering

Fabrikkmontasje

Vi utfører montering og sammenstilling av en rekke avanserte stål strukturer og skids på våre lokasjoner i Stryn, Bismo og Oslo. Dette inngår ofte som en del av produksjonen av komplette anlegg etter våre kunders spesifikasjoner.

Vi jobber med ulike industrier, inkludert olje og gass, kan tilby skreddersydde løsninger som imøtekommer dine spesifikke behov. Våre operatører har høy kompetanse og vi sørger for at alt arbeidet utføres i samsvar med de høyeste standarder for kvalitet, sikkerhet og effektivitet.

Feltmontasje

Innen bygg og stålkonstruksjoner, så oppfører og sammenstiller vi komplette stålbygg og kundespesifikke løsninger som rekkverk, gangbaner, gangbruer, rørgater og lastbærende stål.

Vårt erfarne team tar seg av alt fra planlegging, design og prosjektering og koordinering frem til installasjon og leveranse.

Vi er stolte av å levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder. Vi har en grundig tilnærming til helse, miljø og sikkerhet, og sørger for at alle prosjekter utføres i samsvar med gjeldende regelverk og standarder.


Vårt team av dedikerte fagfolk er klare til å håndtere alle dine behov og utfordringer, og vi setter en ære i å oppnå gode resultater.