Vi søker en ny CNC-freser til vår maskinpark i Stryn.

Om stillingen

Som CNC-freser i Stryvo, vil du jobbe med og produsere et bredt spekter av ulike produkter, som brukes av små og store aktører i Norge og globalt. For å lykkes i rollen, er det viktig at du kan jobbe både selvstendig og sammen med dine kollegaer. Du vil programmere og jobbe med oppsett og kjøring i våre fresere. En del av din hverdag vil bestå av å kontrollere produserte produkter. Derfor er det viktig at du har et ryddig hode og god tegningsforståelse. Er du rutinert på vedlikehold, orden og renhold av maskiner, blir hverdagen enda bedre – både for deg og dine kollegaer.

Hva vi kan tilby

I Stryvo blir du en del av et dyktig og inkluderende team, der dine ideer og initiativ blir verdsatt. Du vil få varierte arbeidsoppgaver i en moderne maskinpark, og gode muligheter for faglig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og forsikringsordninger, samt gunstige pensjonsordninger.

Vi tror du har

  • Fagbrev som CNC-freser eller tilsvarende erfaring. Gjerne fra Fanuc eller Heidenhain.
  • God tegningsforståelse.
  • Erfaring med kvalitetskontroll og måling.
  • Noe erfaring med CAD/CAM.

Du er god til å kommunisere på engelsk, både skriftlig og muntlig. Snakker du et nordisk språk er det en fordel, men ikke et krav.

Høres dette ut som deg? Da må du sende en kort søknadstekst og din CV til terje.blaalid@stryvo.no. Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Terje på telefon 907 45 232.

Søknadsfrist: 30. juni.