I vår skjæreavdeling tilbyr vi effektive skjæretjenester for både tynne og tykke materialer ved hjelp av vår moderne maskinpark.

Vårt erfarne team består av dedikerte fagfolk som besitter ekspertise og kunnskap nødvendig for å levere produkter av overlegen kvalitet og presisjon. Vi benytter avanserte maskiner og den nyeste teknologien innen overføring og utlegging av tegninger. Vi tilbyr å skjære alt plastplater til harde høylegerte metallkvaliteter.

Vannskjæring

Vannskjæring er en metode som benytter en høytrykksvannstråle kombinert med et abrasivt middel for å skjære gjennom ulike materialer. Denne teknikken muliggjør presisjonskutt uten å påvirke materialets struktur eller egenskaper. Vannskjæring er ideell for prosjekter som krever høy grad av presisjon, komplekse former eller skjæring av materialer som er sensitive for varme.

Plasmaskjæring

Plasmaskjæring er en prosess der en elektrisk lysbue genererer intens varme og smelter gjennom materialet. Denne metoden er spesielt effektiv for tykkere materialer og tillater høyere skjærehastigheter sammenlignet med tradisjonell vannskjæring. Med vår avanserte plasmaskjæringsteknologi kan vi oppnå presise og effektive snitt, selv på krevende materialer.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine spesifikke behov. Vårt team står klare til å hjelpe deg med å finne skreddersydde løsninger som passer best for ditt prosjekt.