Vår tjenester innen overflatebehandling er syrebeising, sandblåsing og maling.

Syrebeising

På produkter som vi produserer i rustfritt- og syrefaststål og høylegerte kvaliteter som duplex, super duplex og inconel, så tilbyr vi syrebeising.

Syrebeising gir en hvit og ren overflate og fjerner effektivt rester av sveiserøyk og reparerer oksydlaget etter sveising.

Syrebehandlingen utføres med nøye utvalgte syrer som er skånsomme mot materialet, samtidig som de effektivt fjerner uønskede avleiringer. Våre erfarne fagfolk sikrer at behandlingen utføres med høy presisjon og kvalitet, slik at du får et optimalt resultat.

Fordelene med syrebeising er mange, ikke bare fjernes rester etter bearbeiding og sveising, men behandlingen bidrar også til å gjenopprette og bevare overflatens korrosjonsbestandighet. Dette er spesielt viktig for å opprettholde materialkvalitet og lang levetid.

Produktene trenger ikke etterbehandling og kan eksponeres direkte i korrosivt miljø.

Sandblåsing

Vi tilbyr sandblåsing av stålprodukter som fjerner rust og urenheter som legger grunnlaget for effektiv korrosjonsbeskyttelse etter maling.

Maling

I samarbeid med våre leverandører tilbyr vi sertifiserte malingssytem etter strenge standarder og prosedyrer. Vi kan levere dokumentasjon på utført maleprosess etter internasjonale standarder som Norsok.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få mer informasjon om riktig valg av overflatebehandling av dine av produkter.