Vil du betjene lokalmarkedet og koordinere feltservice prosjekter?

Prosjektkoordinator lokalmarked og feltservice

Som prosjektkoordinator for lokalmarkedet og feltservice i Stryvo har du muligheten til å briljere med din kunnskap og dine ferdigheter. Hos oss, vil du få ansvar og mulighetsrom til å håndtere mindre leveranser mot lokale kunder, samt koordinere større prosjekter innen feltservice. Din rolle vil være avgjørende for å sikre smidig gjennomføring av prosjekter og gode kundeopplevelser. Vi tror du er strukturert og løsningsorientert. Om du i tillegg er glad i prosjekter og ansvar, er dette den perfekte muligheten for deg!

Dine arbeidsoppgaver

Du vil få ansvaret for å skape vekst og inntjening innenfor lokalmarkedet, samt koordinere feltserviceoppdrag. Noen av oppgavene dine vil være:

  • Prosjektledelse innenfor lokalmarkedet
  • Koordinering og administrering av feltserviceoppdrag
  • Kundemottak og -oppfølging av nye og eksisterende kunder
  • Håndtering av forespørsler og kalkyle
  • Innkjøp av varer og tjenester
  • Koordinering av produksjon, oppfølging av timer og fakturering

Siden du vil fungere som et kontaktpunkt, er det viktig at du er lett å kommunisere og samarbeide med. Du bør ha utdanning eller erfaring innen tekniske fag eller økonomi. Har du erfaring fra industribransjen er det en fordel, men ikke et krav.

Hva vi kan tilby

Stryvo tilbyr en dynamisk og inkluderende arbeidskultur der dine ideer og initiativ blir verdsatt. Vi investerer i våre ansatte og gir muligheter for faglig utvikling. Vi tilbyr konkuransedyktige lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til gode forsikringsavtaler. I dag er vi lokalisert i Stryn, Oslo og Bismo. For denne stillingen vil du jobbe fra Stryn.

Kom til Stryvo og vis oss hva du kan!

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Stig Daniel Løfsnæs, Leder Feltservice på telefon 960 03 133.

Søknadsfrist: 15.August

SØK HER

Om Stryvo

Stryvo er et lite stykke industrihistorie, som i dag er en veletablert og innovativ aktør innen mekanisk produksjon og mekaniske tjenester. Vi leverer produkter og service av høy kvalitet til våre kunder, og er en pålitelig partner i markedet. Nøkkelen til vår suksess er alle de dyktige menneskene vi har med på laget. Vår visjon er å skape framtidens løsninger, og nå søker vi deg som vil være med på reisen vår. Er du en person med skaperlyst og pågangsmot vil du passe godt inn hos oss.