Et unikt verksted fra internasjonalt konsern er nå innlemmet i Stryvo i Oslo og vi kan dermed tilby skipsmekanisk service og mobil maskinering til kunder over hele verden. Med denne endringen kan vi også tilby hvitmetallstøping og verkstedstjenester innen sveis og service fra lokalene i Strømsveien 195.
tirsdag, 11. mai 2021

Stryvo dobler i Oslo

Unikt verksted fra internasjonalt konsern er nå innlemmet i Stryvo

Det tradisjonsrike verkstedet med 16 medarbeidere og 75-års historikk er fra 1. mars 2021 en integrert del av Stryvo Oslo. Ny daglig leder fra samme verksted, Finn Moe, sammen med motiverte og kompetente medarbeidere med servicerettet fokus gjør selskapet nå sterkere rustet til å skape merverdier for kunder innen produksjon, service og vedlikehold.

Finn Moe, ny daglig leder Stryvo Oslo AS

Finn Moe, ny daglig leder Stryvo Oslo AS

Stryvo Oslo er fra før en anerkjent aktør innen maskinering, og har lang erfaring innen dreiing og fresing i alt fra enkle produkt til avansert maskinering i høylegert stål, med store krav til toleranser og dokumentasjon. Med den nye satsingen tilbyr vi nå også en rekke nye tjenester nasjonalt og internasjonalt.

Skipsmekanisk service og mobil maskinering utføres nå over hele verden, samtidig som vi også er en unik leverandør innen hvitmetallstøping, tannhjulsproduksjon, dyphullsboring og sveisetjenester. Responsen fra kunder har vært upåklagelig, mange viser stor begeistring for at så mye spesialkompetanse nå er samlet i Stryvo gruppen.

Stryvo Oslo flyttet rundt årsskiftet inn i nye lokaler i Strømsveien 195 på Alnabru i Oslo. Med 3000 m2 produksjonslokaler sentralt plassert er Stryvo Oslo en lett tilgjengelig og attraktiv produksjons- og servicepartner.

Stryvo gruppen består av Stryvo Oslo AS, Stryvo Bismo AS og Stryvo AS i Stryn. Med sine 90 medarbeidere er gruppen nå en av de mest allsidige mekaniske aktørene i Norge.

Spisskompetansen dekker flere segment som vannkraft, olje- og gass, maritim industri, fisk og sjømat, landbasert industri og bygg/anlegg. Leveransene her utgjør blant annet design, ingeniørtjenester, produksjon, ferdigstilling, service/vedlikehold og oppgraderinger. For mange kunder er Stryvo også en sentral partner og leverandør i større innovative prosjekt. Her kan nevnes produksjon, produkt og tjenester både innen offshore-vind og karbonfangst.

Stryvo er en «Trusted Partner» for sine viktigste kunder og leverandører. Med sin unike erfaring og tilpassede løsninger skaper våre medarbeidere merverdi og bærekraft for kundene.