News archive


Stor filterpakke til Fjords Processing

Det 26 tonn store anlegget vart skipa ut over djupvasskaia på Stryvo sitt anlegg på Fiskåholmen. Filterpakken blir levert i samarbeid med Aibel og Fjords Processing og skal settast i drift på Statoil sin plattform Heidrun i Nordsjøen.

Ny storkontrakt til Stryvo Bismo

Stryvo Bismo har inngått kontrakt om leveranser av en serie Methanol & MEG injection pump skids til Dvalin-feltet. Oppdragsgiver er Delta-p Pumpe og Kompressorsystemer as som også står bak design og engineering av disse anleggene som skal leveres til Aibel og Statoil. Stryvo Bismo befester med dette sin posisjon som en kvalitets produsent av avanserte anlegg til olje og gass bransjen. Stryvo Bismo har med dette oppdraget sikret en god ordrehorisont.

Stryvo med maskinering i Florø.

Stryvo Florø AS står nå klar med en allsidig og avansert maskinpark innen maskinering og dreiing i lokala til Westcon Yards. Vi har erfarne og kompetente medarbeidarar og er klar for alle typer oppdrag. I ei tid med dvaletilstander i olje- og gass industrien kan det virke ambisiøst å starte ei bedrift med maskinering i Florø, men vi går likevel til oppgåva med stor entusiasme seier plassjef Monica Ulriksen.

Stryvo valgt som leverandør til Lefdal Mine Datacenter

Stryvo har vunne konkurransen om leveranser av lastbærende stålsystemer til det nye datasenteret i Lefdal-gruver i Kjølsdalen i Eid kommune.
Første leveranse skal være på plass iløpet av februar 2017.
December 02, 2016

Stryvo med produksjonskapasitet for store anlegg og seksjoner

Stryvo overtar og leier nå det store anlegget på Fiskåholmen i Møre og Romsdal som tidligere var eigd av Ulstein verft.
Produksjonsanlegget er av beste standard og har stor kapasitet med lang dypvannskai og stor krankapasitet.

Stryvo har med dette anlegget ingen begrensing i størrelse og kapasitet og kan tilby alle kunder og samarbeidspartnere produksjon og leveranser av alle typer store konstruksjoner og systemer.
December 01, 2016

Stryvo som leverandør til spektakulær gondolbane

Stryvo sine leveranser består av alle lastbærende stålkonstruksjoner til topp- og bunnstasjon samt restaurantbygg og tilknyttende gangbro.
En av forutsetningene for oppdraget var Stryvo sine kvalifikasjoner og sertifiseringer innen lastbærende stålkonstruksjoner.
Les om den spektakulære gondolbanen på www.hovenloen.no

Stryvo Group med nytt nasjonalt senter for maskinering

Stor interesse for Stryvo Group sitt nye anlegg i Oslo.
Stryvo Oslo AS er resultatet av oppkjøpet av tradisjonsrike Brødr. Skaug Mekanisk Verksted AS og Brødrene Sundt Maskinering AS. I nye, lyse og flotte lokaler i Østre Aker vei 60 C tilbyr nå Stryvo Oslo høykvalitets maskinering av høylegerte materialer.

Stor interesse for Stryvo på OTD i Bergen

Stryvo stilte med brei fagkompetanse innen ingeniørtjenester, design, maskinering, sveis, testing og NDT, og øvrig mekanisk produksjon.
Stryvo fekk god respons og ser fram til et godt og fruktbart samarbeid med både nye og gamle kunder.
Offshore Technology days blir arrangert på Sotra Arena i Bergen den 19. og 20. oktober og er Norges største årlige messe for olje-, gass- og energi.
October 21, 2016

Stryvo med god respons på ONS

Stryvo Group stilte i år med stor stand og fekk god respons på oljemessa i Stavanger. Stryvo viste si bredde av produkter og tjenester til områdene topside /subsea, vinsjer og løfteutstyr, prosessanlegg og service. Stryvo hadde også et filterelement og en nyutviklet høytrykksvasker utstilt på standen. Produkta fekk positiv oppmerksomhet og gode kjøpssignal fra norske og utenlandske aktører.

Stryvo med bane til treerfotball

I samarbeid med Stryn Fotball har Stryvo utvikla et nytt konsept for treerfotball til bruk i all slags vær. Konseptet er et robust og smart modulsystem der bana er på 15m x10m jamfør fotballforbundet sine retningslinjer for treerfotball. Denne banemodellen er no tilgjengelig for demonstrasjon og salg.

Brødr. Skaug blir Stryvo Oslo

Brødr. Skaug Mekanisk Verksted AS bytter navn til Stryvo Oslo AS og flytter inn i nye lokaler i Østre Aker Vei 60C.
Sammen med nøkkelkompetanse fra tidligere Brødrene Sundt fremstår Stryvo Oslo nå som en av de mest moderne og komplette maskineringsbedrifter i bransjen.
July 08, 2016

6 millioners kontrakt til Stryvo

Stryvo AS har vunne anbudskonkurransen om å bygge gangbru og tilliggende fasiliteter på Sognefjellet. Bru-prosjektet går under navnet "Innfallsport Jotunheimen nasjonalpark på Sognefjellet, tilrettelagt med informasjons-punkt, sittegruppe, gangbru og gangbaner".
Stryvo har fått totalentreprisen for prosjektet.
Prosjektet vil bli ferdigstilt iløpet av 2016 og 2017.

Stryvo med positiv omtale i Widerøe-magasinet

Stryvo får god og positiv omtale i Widerøe-magasinet Perspektiv.
Stryvo blir nevnt som en som har lykkast med effektiv mekanisk produksjon i tider der mange sliter.
Magasinet blir finne i setelommene på Widerøe sine flyvninger i desember og januar.

Stryvo blir partner i bølgekraftselskap

Stryvo Group har blitt partner i det svenske bølgekraftselskapet Waves4Power, som nettopp nå har et slikt kraftverk til testing ved Runde.
Dersom uttestingen blir vellykket vil bølgekraftanleggene bygges av Stryvo på Fiskåholmen.
February 06, 2016

Overtar Brødrene Sundt Maskinering

Brødr. Skaug Mekaniske overtar Brødrene Sundt Maskinering AS i Oslo. Kundeporteføljen til Brødrene Sundt blir nå fulgt opp av Stryvo Group-selskapet Brødr. Skaug.
January 07, 2016

Storkontrakt til Stryvo Bismo

Stryvo Bismo har vunne ei ny storkontrakt på sjøvassfilter som vil doble omsetninga i 2016. Den nye kontrakta stadfester Stryvo Bismo sin posisjon som ein leiande aktør innanfor offshore prosessindustri.