(Page not available in English)

Bygg og kundespesifikke løsninger

Stryvo har høy kompetanse og lang erfaring og høg kompetanse innen bygg og konstruksjoner og tilbyr komplette løsninger innen fra utvikling og design av nye produkter til dimensjonerende styrkeberegning med komplette tegningspakker klar produksjon som vi kan tilby fra våre lokasjoner.

  • Prosjektering
  • Design
  • Konstruksjon
  • Beregning
  • Ingeniørtjenester
  • Teknisk rådgiving

Stryvo er sertifisert etter tiltaks klasse EXC4 i henhold til NS-EN 1090 og krav til CE merking av bærende stål og aluminiums konstruksjoner.

Design av store filterløsninger 

Stryvo er ofte valgt for å levere komplette produkter designet sammen med kundene. Vi deltar ofte i de tidlige stadiene av et prosjekt og hjelper deg med å designe ditt produkt på best mulig måte.

Ved å visualisere selv enkle produkter eller prosesser i 3D, kan våre kunder ofte forstå funksjonene bedre, og vi kan eliminere feilkilder.

Kvalifikasjoner

Vi har bred kompetanse helt fra brainstorming / design / produksjon og dokumentasjon.

De fleste prosessene vi kan gjennomføre internt, men vi har også dyktige underleverandører innen engineering, produksjon og maling / etterbehandling.

For både store og små prosjekter utfører vi også prosjektledelse og kontroll.

Ferdige produkter fra Stryvo leveres ofte ferdigmontert, testet og sertifisert til våre kunder. Men vi kan også levere demonterte eller delvis monterte produkter dersom dette foretrekkes av kunden.

See also
Prosess and filterskids Buindings and constructions